Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να αγοράσω Bitcoin ;;;

Το «τέρας» που κρύβεται μέσα κάθε ζώδιο

loading...
Ο καθένας από εμάς έχει μια σκοτεινή πλευρά που είτε δεν ξέρει ότι την έχει είτε δεν θα παραδεχθεί ότι την έχει. Με τον ίδιο τρόπο, τα άστρα μπορούν να καθορίσουν πως φαίνεται αυτή η σκοτεινή μας πλευρά και πώς επηρεάζει την ζωή μας...

Είτε έχετε ιδιοσυγκρασία, είστε άπληστοι, είτε μπορείτε να χειραγωγήσετε οποιονδήποτε, κάθε ζώδιο έχει ένα μέρος του εαυτού του που είναι ικανό για τρομερά πράγματα.

1. Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ο Κριός έχει μια οργή που είναι έτοιμη να εξαπολυθεί ανά πάσα στιγμή. Όταν σου λένε "πήδα",εσύ θα ρωτάς "πόσο ψηλά;" Ποτέ μην προδώσετε έναν Κριό, θα το μετανιώσετε.


2. Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος είναι πεισματάρης και εγωιστής. Θα καταστρέψουν οποιονδήποτε βρεθεί στο δρόμο τους, και όπως ένας αφηνιασμένος ταύρος, δεν θα έχετε καμία πιθανότητα εναντίον τους. Δεν θα τους αλλάξετε ποτέ, οπότε μην προσπαθήσετε.

3. Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος δεν χαρακτηρίζεται ως διπρόσωπος χωρίς λόγο. Ξέρουν πώς να χειραγωγήσουν και να εξαπατήσουν τους πάντες, οπότε μην νομίζετε ότι μπορείτε να τους κοροϊδέψετε. Ο καθένας θα τρελαινόταν με δύο άτομα τα οποία που ζουν στο ίδιο σώμα.


4. Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Γυρίστε την πλάτη σας στον Καρκίνο και θα σας "κόψει" για πάντα. Όταν ο Καρκίνος σας παρατήσει, θα βεβαιωθεί ότι έχει κάνει την ζωή σας μια ζωντανή κόλαση. Όλα τα συναίσθημα που αισθάνθηκαν κάποτε για σας μετατρέπονται σε καθαρή αρνητική ενέργεια.

5. Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Κανένας δεν είναι πιο κακός από τον Λέοντα, ειδικά όταν τον έχετε προδώσει. Μπορεί να είναι εγωκεντρικοί, αλλά είναι και πιστοί - και ποτέ δεν δέχονται την εκμετάλλευση.

6. Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος είναι ευαίσθητος, αλλά θα ξεσπάσει πάνω σας για την οτιδήποτε λάθος  απόφαση σας που οδήγησε στην παρούσα κατάσταση . Θεωρεί τον εαυτό του τέλειο και θα κρίνει τον καθένα οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.Να είστε σίγουροι για αυτό.

Loading...
7. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός ξέρει να γοητεύει, αλλά να τον προσέχετε πίσω από κλειστές πόρτες, όταν ο αληθινός εαυτός τους βγαίνει να "παίξει". Ο Ζυγός είναι το "ψεύτικο" ζώδιο και ξέρει πώς να πάρει αυτό που θέλει. Και δεν τους νοιάζει ποιον θα βλάψουν στην πορεία.

8. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Δεν έχετε δει κάποιον να παίρνει εκδίκηση όπως τον Σκορπιό. Δεν θα σταματήσει πουθενά μέχρι να καταστρέψει κάποιον που τους αδίκησε. Μπορεί ακόμη και να αυτοθυσιαστεί, αν χρειαστεί , μέχρι να καταφέρει να σας καταστρέψει.

9. Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης πιστεύει ότι είναι ηθικός, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο τους μειονέκτημα . Δεν βλέπει τα λάθη του και κάνει πολύ κακό. Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείτε να τους πείσετε για τα λάθη τους.

10. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως είναι βασανισμένο μυαλό και κρύβει τον πόνο που κρατεί μέσα του. Παραμελεί την ευκαιρία για αγάπη  για να προωθήσει την καριέρα του, αλλά από τη στιγμή που συνειδητοποιεί τι πραγματικά θέλει, είναι ήδη πολύ αργά.

11. Υδροχόος (21 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος είναι ναρκισσιστής, στερείται την συμπόνια και αποστασιοποιείται συναισθηματικά. Δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται πώς οι πράξεις του μπορεί να επηρεάσουν τους άλλους και στην πορεία να οδηγήσει τον εαυτό του στην καταστροφή.

12. Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς είναι ανοιχτοί για την συχνά διαχωρισμένη προσωπικότητά τους,ακόμη και αν δεν καταλαβαίνουν τα βάθη της σκοτεινής τους πλευράς. Οι Ιχθείς είναι σαν δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, θέλοντας να είναι καλοί αλλά επηρεάζονται εύκολα από την σκοτεινή τους πλευρά.

loading...
Loading...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μάθε πόσο αξίζει η/ο δικιά/ος σου σε .. καμήλες !!!

Όλοι έχουμε ακούσει για τις τρελές ιστορίες όπου κάποιο ζευγάρι τουρίστες πήγε σε κάποια Αραβική χώρα .. είδε ένας πλούσιος σεΐχης την ξανθιά γυναίκα ..

Πώς να αγοράσω Bitcoin ;;;

Πιστεύοντας ότι το Bitcoin και άλλα κρυπτο-νομίσματα θα αποτελέσουν το μέλλον των συναλλαγών μας και σταδιακά θα μας οδηγήσουν στην οικονομική απελευθέρωση, μακριά από το νταβατζιλίκι των τραπεζών...

Ποιους άνδρες προτιμούν οι γυναίκες για σύντομες σχέσεις;

Αν πίνεις και καπνίζεις και μάλιστα πολύ, επιδεικνύοντας "επικίνδυνες" συμπεριφορές στις εξόδους σου, οι γυναίκες θα σε προτιμήσουν για μια περιστασιακή περιπέτεια ή για μια βραχυπρόθεσμη σχέση. Τις μακροχρόνιες σχέσεις τις κερδίζουν οι άνδρες οι οποίοι αποφεύγουν τον κίνδυνο. Αυτά είναι τα ευρήματα νέας μελέτης...